PDF-kaavat

Täältä löydät kaikki Kaavastudio Ainoan digitaaliset PDF-kaavat. 

Kaavat toimitetaan PDF-tiedostona sähköpostitse. 

PDF-tiedosto sisältää kaavat ja ohjeet A4-kokoisina sivuina.


PDF-kaava ja ohjeet toimitetaan automaattisesti tilausvahvistuksen yhteydessä. Jos tilausvahvistus ei jostain syystä tule perille, laita meille sähköpostia osoitteeseen kaavastudioainoa(a)gmail.com niin toimitamme kaavan ohjeineen manuaalisesti. 


Kaavojen käyttäminen on helppoa. Ennen tulostamista tallenna kaavat tietokoneelle ja avaa ne Adobe Readerilla. Huomioi tulostaessa, että tulostat sivut todellisessa koossa (valitaan tulostusasetuksista). Tulosteista leikataan ylimääräiset reunat pois merkittyjä viivoja pitkin, jonka jälkeen tulosteet yhdistetään teippaamalla. Tulosteiden yhdistäminen on helppoa tulosteista löytyvien kohdistusmerkkien ansiosta. Kaavojen ensimmäiseltä sivulta löytyy 10cm x 10cm tai 3cm x 3cm kokoinen tarkistusruutu.


Kaavaa ostaessasi valitse kaavalle tarvitsemasi käyttöoikeus. 


Yksityiskäyttö:

Kaava ja ohjeet ovat tarkoitettu ainoastaan yksityiskäyttöön. Kaavalla ei saa valmistaa tuotteita myyntiin. Kaavaa ja ohjetta ei saa jakaa kolmansille osapuolille.

Lisenssi: 

Lisenssikaavalla saat oikeuden valmistaa kaavalla ja ohjeella tuotteita pienimuotoisesti myyntiin. Ei teolliseen tuotantoon. Kaavaa ja ohjetta ei saa jakaa kolmansille osapuolille. 

Uusi
PDF-kaava, NEKKU-romper
PDF-kaava, NEKKU-romper
7,90 €