Toimituskulut kotimaahan 4,90-6,90€. PDF-kaava, Pihla, naisten collegemekko 32-52

2
9,90 €
sis. 24 % ALV

Digitaalinen naisten Pihla PDF-ompelukaava, sisältää kuvalliset ohjeet, kaavassa koot 32-52

Määrä

PDF-kaava

Naisten collegemekko

PIHLA

32-52

Mittataulukon löydät täältä.


Tämä kaava sisältää PDF-kaavat ja suomenkieliset kuvalliset ohjeet käytännöllisen naisten Pihla-collegemekon ompeluun.


Mekko on pituudeltaan polven yläpuolelle. Mekon takana on istuvuutta parantava keskitakasauma. Etukappaleella leikkaussaumoissa on käytännölliset taskut. Mekon voi ommella pitkillä tai puolihihoilla. Mekon pääntien voi ommella tavallisena pääntienä, kauluksella tai hupulla. 


Kaavasta löytyy koot 32-52


Mekon valmistamiseen tarvitset

  • joustavaa puuvilla-elastaani joustocollegea
  • 2cm leveää kuminauhaa
  • hupulliseen mekkoon myös 2 kpl sirkkarenkaita, tukikangasta sekä nyörin hupun pääntielle


Myytävään kaavaan kuuluu neljä PDF-tiedostoa. Ensimmäinen tiedosto sisältää kuvalliset ohjeet. Toinen tiedosto sisältää A4-kokoiset koottavat kaavat (30 sivua). Kaavat on jaettu useammalle pienemmälle koottavalle kaava-arkille jolloin kaavanosat ovat omilla arkeillaan ja läheskään kaikkia sivuja ei tarvitse teipata yhteen. Kolmas tiedosto sisältää A0 ja A1-kokoisen PDF-muotoisen tiedoston. Neljäs tiedosto sisältää ohjeet kaavan tulostamiseen ja kokoamiseen. Kaavoissa jokainen koko on omalla layerillaan joten voit halutessasi tulostaa vain tarvitsemasi koon.


Kaavojen käyttäminen on helppoa. Ennen tulostamista tallenna kaavat tietokoneelle ja avaa ne PDF-tiedostoja lukevalla ohjelmalla, esimerkiksi Adobe Readerilla. Huomioi tulostaessa, että tulostat sivut todellisessa koossa (valitaan tulostusasetuksista). Tulosteista leikataan ylimääräiset reunat pois merkittyjä viivoja pitkin, jonka jälkeen tulosteet yhdistetään teippaamalla. Tulosteiden yhdistäminen on helppoa tulosteista löytyvien kohdistusmerkkien ansiosta.

Kaavan ja ohjeiden jakaminen sekä kopioiminen kolmansille osapuolille on ehdottomasti kielletty.


Ostamalla kaavaan lisenssin saat valmistaa kaavalla tuotteita myyntiin rajattoman ajan.

Lisenssi löytyy täältä.

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


Arvostelut (2)
Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää ostaa tuote.
Uusi luottovaate
Pihlasta tuli uusi luottovaate, joka sopii niin arkeen kuin juhlaan. Kaava ohjeineen on selkeä ja aloitteleva ompelijakin selviytyi kunnialla. Kankaat kolmanteen Pihlaan on jo odottamassa.
Anna
Arvio Pihla pdf kasvasta
Todella onnistunut kaava ja juuri minun mitoille tehty. Lantiosta jouduin hieman kaventamaan mutta se oli kyllä tiedossa jo kaavaa ostaessa. Hartiat ja hiha ym.istui todella hyvin.
Hyvät ja tarkat tulosteet.
Todella onnistunut ostos. Kiitos teille!
Marielse