Toimituskulut kotimaahan 4,90-6,90€. PDF-kaava, aikuisten MIMOSA-mekko 32-56

1
9,90 €
sis. 24 % ALV

PDF-kaavojen latauslinkit toimitetaan sähköpostiisi heti tilauksen jälkeen. Latauslinkki on voimassa 30 vuorokautta.

Määrä

Aikuisten mekko

MIMOSA

32-56


Tämä kaava sisältää itse tulostettavat pdf-kaavat ja suomenkieliset kuvalliset ohjeet ihanan ”MIMOSA” mekon ompeluun. Mekko valmistetaan nätisti laskeutuvasta kudotusta kankaasta esimerkiksi viskoosista. 

Kaavasta löytyy koot 32-56

Kaavassa on kaksi erilaista hihaa; lyhyt holkkihiha ja poimutettu puolihiha. Kaavassa on kaksi erilaista hihaa; lyhyt holkkihiha ja poimutettu puolihiha. Mekon vyötärön voi valmistaa etukappaleen avolaskoksilla ja takakappaleen kuminauhalla tai pelkästään koko vyötärön ympäri kiertävällä kuminauhakujalla.


Kaavalla voit valmistaa mekon jonka helman pituus on noin polven yläpuolelle. Ohjeessa kerrotaan myös miten pidennät mekon helman maksimittaiseksi. Mekon helman voi valmistaa taskullisena tai ilman taskuja. 


Mekossa on kaunis V-pääntie. 

Vinkkejä V-pääntien ompeluun löydät täältä.


Kaava on todella monipuolinen eri variaatioineen.

TARVITTAVAT MATERIAALIT 

  • nätisti laskeutuva kudottu kangas esimerkiksi viskoosi
  • 0.5cm leveä kuminauha
  • (pieni pala joustamatonta ohutta skiinnisilitettävää tukikangasta)


Myytävään kaavaan kuuluu neljä PDF-tiedostoa. Ensimmäinen tiedosto sisältää kuvalliset suomenkieliset ohjeet. Toinen tiedosto sisältää A4-kokoiset tulostettavat PDF-kaavat (31sivua). Kaikkia sivuja ei tarvitse teipata yhteen vaan kaavat on jaettu useammalle pienemmälle kaava-arkille. Kolmas tiedosto sisältää A0-kokoiset suurkuvatiedostot. Neljäs tiedosto sisältää ohjeet kaavojen tulostamiseen ja kokoamiseen. 


Kaavojen käyttäminen on helppoa. Ennen tulostamista tallenna kaavat tietokoneelle ja avaa ne pdf-tiedostoja lukevalla ohjelmalla, esimerkiksi Adobe Readerilla. Huomioi tulostaessa, että tulostat sivut todellisessa koossa (valitaan tulostusasetuksista). Tulosteista leikataan ylimääräiset reunat pois merkittyjä viivoja pitkin, jonka jälkeen tulosteet yhdistetään teippaamalla. Tulosteiden yhdistäminen on helppoa tulosteista löytyvien kohdistusmerkkien ansiosta. Kaava-arkin ensimmäiseltä sivulta löytyy 10cm x 10cm kokoinen tarkistusruutu.


Kaavan ja ohjeiden jakaminen sekä kopioiminen kolmansille osapuolille on ehdottomasti kielletty.


Ostamalla kaavaan lisenssin saat valmistaa kaavalla tuotteita myyntiin rajattoman ajan.

Kaavastudio Ainoan lisenssi löytyy täältä.

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


Muut vaihtoehdot
Arvostelut (1)
Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää ostaa tuote.
Täydellinen kesämekko
Ompelin mekon pitkällä helmalla ja holkkihihoilla. Tuli ihan täydellinen mekko kesäksi. Ompelen näitä kyllä vielä monta. Ohjeet oli selkeät ja hyvät. Taskut jätin pois koska ompelin mekon melko ohuesta viskoosista. Iso plussa tosi helpoista ja selkeistä kaava-arkeista.
Saila