Toimituskulut kotimaahan 4,90€-6,90€. Yli 80€ arvoiset kotimaan tilaukset toimituskuluitta.PDF-kaava, Nuutti kypärälakki 40-58 cm

5,90 €
sis. 24 % ALV
Määrä

PDF-kaava

Kypärälakki

NUUTTI

40-58 cm


Tämä kaava sisältää itse tulostettavat PDF-kaavat ja suomenkieliset kuvalliset ohjeet "Nuutti" kypärälakin valmistamiseen


Kaavasta löytyy koot 40-58 cm


Myytävään kaavaan kuuluu neljä PDF-tiedostoa. Ensimmäinen tiedosto sisältää A4-kokoiset itse koottavat kaavat, toinen tiedosto sisältää kuvalliset ompeluohjeet, kolmas tiedosto sisältää ohjeet kaavojen tulostamiseen ja kokoamiseen ja neljäs tiedosto sisältää A1-kokoisen PDF-tiedoston.


Kaavassa on layers-toiminto jonka avulla voit tulostaa halutessasi vain tarvitsemasi koon.


Kypärälakin voi ommella pienillä nallen korvilla tai ilman. Kaavasta löytyy oma kaavansa sekä joustocollegesta tms valmistettavalle lakille että merinovillaneuloksesta valmistettavalle lakille. 


Kaavojen käyttäminen on helppoa. Ennen tulostamista tallenna kaavat tietokoneelle ja avaa ne pdf-tiedostoja lukevalla ohjelmalla, esimerkiksi Adobe Readerilla. Huomioi tulostaessa että tulostat sivut todellisessa koossa (valitaan tulostusasetuksista). Tulosteista leikataan ylimääräiset reunat pois merkittyjä viivoja pitkin, jonka jälkeen tulosteet yhdistetään teippaamalla. Tulosteiden yhdistäminen on helppoa tulosteista löytyvien kohdistusmerkkien ansiosta.


Kaava on tarkoitettu ainoastaan yksityiskäyttöön. Kaavan jakaminen ja kopioiminen kolmansille osapuolille on ehdottomasti kielletty.


Ostamalla kaavaan lisenssin saat valmistaa kaavalla tuotteita myyntiin rajattoman ajan.

Lisenssi löytyy täältä.

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


Arvostelut (0)
Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää ostaa tuote.