Toimituskulut kotimaahan 4,90-6,90€. PDF-kaava, Iisi, naisten collegepusero 32-54

9,90 €
sis. 24 % ALV

Digitaalinen naisten IISI PDF-ompelukaava, sisältää kuvalliset ohjeet, kaavassa koot 32-54

Määrä

PDF-ompelukaava

Naisten collegepusero

IISI

32-54


Tämä kaava sisältää itse tulostettavat digitaaliset PDF-ompelukaavat ja suomenkieliset kuvalliset ohjeet mukavan rennon naisten IISI-collegepuseron ompeluun


Pusero on malliltaan sopivan väljä, rinnanympäryksessä on noin 10cm väljyyttä. Pidemmän mallinen pusero on nimensä mukaisesti pitkä ja se on pituudeltaan noin polven yläpuolelle. Voit ommella etukappaleelle käytännöllisen ja tyylikkään kengurutaskun. Vaihtoehtoisesti voit ommella etukappaleen ilman leikkaussaumaa ja taskua. Puseron pääntien voi ommella resorikaitaleella, kauluksella tai hupulla. 


Kaavasta löytyy koot 32-54


Myytävään kaavaan kuuluu neljä PDF-tiedostoa. Ensimmäinen tiedosto sisältää kuvalliset ohjeet. Toinen tiedosto sisältää A4-kokoiset koottavat kaavat (40 sivua). Kaavat on jaettu useammalle pienemmälle koottavalle kaava-arkille jolloin kaavanosat ovat omilla arkeillaan ja läheskään kaikkia sivuja ei tarvitse teipata yhteen.  Kaavoissa jokainen koko on omalla layerillaan joten voit halutessasi tulostaa vain tarvitsemasi koon. Kolmas tiedosto sisältää A0-kokoisen PDF-muotoisen tiedoston. Neljäs tiedosto sisältää ohjeet kaavan tulostamiseen ja kokoamiseen. 


Kaavojen käyttäminen on helppoa. Ennen tulostamista tallenna kaavat tietokoneelle ja avaa ne PDF-tiedostoja lukevalla ohjelmalla, esimerkiksi Adobe Readerilla. Huomioi tulostaessa, että tulostat sivut todellisessa koossa (valitaan tulostusasetuksista). Tulosteista leikataan ylimääräiset reunat pois merkittyjä viivoja pitkin, jonka jälkeen tulosteet yhdistetään teippaamalla. Tulosteiden yhdistäminen on helppoa tulosteista löytyvien kohdistusmerkkien ansiosta.Kaavan ja ohjeiden jakaminen sekä kopioiminen kolmansille osapuolille on ehdottomasti kielletty.


Ostamalla kaavaan lisenssin saat valmistaa kaavalla tuotteita myyntiin rajattoman ajan.

Kaavastudio Ainoan kaavalisenssi löytyy täältä.

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


Arvostelut (0)
Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää ostaa tuote.