Toimituskulut kotimaahan 4,90€-6,90€. Yli 80€ arvoiset kotimaan tilaukset toimituskuluitta.PDF-kaava,Hilla lierihattu 40-58cm

2
5,90 €
sis. 24 % ALV

Ihastuttava HILLA-lierihatun digitaalinen PDF-ompelukaava

Määrä

PDF-kaava

Lierihattu

HILLA

40-58 cm

Tämä kaava sisältää itse tulostettavan PDF-kaavan ja suomenkieliset kuvalliset ohjeet ihanan HILLA-lierihatun valmistamiseen.


Kaava on tarkoitettu kudotulle kankaalle kuten esimerkiksi puuvillalle ja pellavalle.

Kaavasta löytyy koot 40-58cm


Hilla-lierihattu on kaavoitettu erityisesti perheen pienimpiä ajatellen. Hatun lieri on maltillisen levyinen, mutta suojaa silti hyvin. 


Lierihatun voi ommella solmimisnauhoilla tai ilman solmimisnauhoja. 

HILLA-lierihatun valmistamiseen tarvitset mallista riippuen

  • kudottu kangas päälliseen ja vuoriin
  • joustamaton vahva tukikangas lieriin
  • (0,5cm leveä kuminauha) 
  • (ripsinauha)

Myytävään kaavaan kuuluu kolme PDF-tiedostoa. Ensimmäinen tiedosto sisältää A4-kokoisen kaava-arkin, toinen tiedosto sisältää kuvalliset ompeluohjeet ja kolmas tiedosto sisältää ohjeet kaavojen tulostamiseen.


Kaavassa on layers-toiminto jonka avulla voit tulostaa halutessasi vain tarvitsemasi koon.


Kaavojen käyttäminen on helppoa. Ennen tulostamista tallenna kaavat tietokoneelle ja avaa ne pdf-tiedostoja lukevalla ohjelmalla, esimerkiksi Adobe Readerilla. Huomioi tulostaessa että tulostat sivut todellisessa koossa (valitaan tulostusasetuksista). Tulosteista leikataan ylimääräiset reunat pois merkittyjä viivoja pitkin, jonka jälkeen tulosteet yhdistetään teippaamalla. Tulosteiden yhdistäminen on helppoa tulosteista löytyvien kohdistusmerkkien ansiosta.


Kaava on tarkoitettu ainoastaan yksityiskäyttöön. Kaavan jakaminen ja kopioiminen kolmansille osapuolille on ehdottomasti kielletty.


Ostamalla kaavaan lisenssin saat valmistaa kaavalla tuotteita myyntiin rajattoman ajan.

Kaavastudio Ainoan myyntilisenssi löytyy täältä.

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi


Arvostelut (2)
Arvostellaksesi tuotteen sinun pitää ostaa tuote.
Tuote arvostelu
Lieri oli mielestäni liian kapea. Voisiko tytöille ja pojille olla eri levyiset lierit kaavassa? No pitää ommella pari omaa versiota????
Tiina Heiskanen
Hyvät ohjeet, napakka istuvuus
Hyvät ohjeet, on hieno kokemus kun vuorillinen lakki onnistuu! Hattu istuu hyvin lapsen päähän. Ehkä aavistuksen verran pientä kokoa (ainakin kun vertaa kokemuksiin Ainoan päähinekaavoista joustaviin materiaaleihin). Solmimisnauhat kannattaa tehdä ohjeessa kerrottua pitempinä jos aikoo tehdä niillä rusetin.
Ompelija