Toimituskulut kotimaahan 4,90-6,90€. 



Tietosuojaseloste

REKISTERI- JA TIETOSUOJASELOSTE


Henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen rekisteriseloste.

Henkilötietojen käsittelyssä on huomioitu 25.5.2018 alkaen noudatettavan EU:n tietosuoja-asetuksen asettamat vaatimukset.


REKISTERINPITÄJÄ:

Kaava- ja ompelustudio Ainoa

Hyppytie 5

90670 Oulu

puh.

kaavastudioainoa(at)gmail.com

www.facebook.com/studioainoa

www.studioainoa.fi


REKISTERIN NIMI:

Verkkokaupan asiakasrekisteri


REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS:

Asiakasrekisteriin tallennetaan asiakkaan etunimi, sukunimi, katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maa, sähköpostiosoite, puhelinnumero, asioidessa käytetty kieli, asioidessa käytetty valuutta. Yritysasiakkaalta tallennetaan lisäksi yrityksen nimi, y-tunnus ja alv-tunnus.

Lisäksi verkkokaupan tilaustietoihin tallennetaan asiakkaan tilauksen yhteydessä antamat tiedot, kuten tilauksen tuotesisältö, maksutapa ja toimitustapa.

Asiakasrekisteriin kerätään tiedot asiakkaiden tilausten käsittelyä, toimitusta ja arkistointia varten. Henkilötietoja käytetään ainoastaan asiakassuhteen hoitamiseen eikä niitä luovuteta kolmansille osapuolille, poislukien logistiikka- ja maksupalvelut. Luovutamme tarvittavia henkilötietoja logistiikka ja maksupalvelu yhteistyökumppaneille, verkkokauppamme toiminnan mahdollistamiseksi. Yhteystiedot tallentuvat rekisteriin verkkokaupassa tai facebookissa tehdyn tilauksen yhteydessä.


REKISTERIN SUOJAUS:

Rekisterinpitäjän tietojärjestelmä sekä tiedostot ovat suojattu teknisillä suojausmenetelmillä. Rekisterin käyttöoikeus on ainoastaan rekisterinpitäjällä sekä mahdollisilla työntekijöillä. Rekisterin käyttö vaatii rekisterinpitäjältä saatua käyttäjätunnusta sekä salasanaa.


REKISTERIN SÄILYTYS:

Henkilötietoja säilytetään niin kauan kuin se on tarpeellista rekisterin käyttötarkoitusten toteuttamiseksi.

Lisäksi joitain tietoja voidaan säilyttää kauemmin niiltä osin kuin se on tarpeen laissa asetettujen velvollisuuksien, kuten kirjanpidon ja kuluttajakauppaa koskevien vastuiden hoitamiseksi.


TIETOJEN KORJAAMINEN JA ASIAKKAAN OIKEUDET:

Rekisterinpitäjä voi omasta aloitteesta tai rekisteröidyn asiakkaan pyynnöstä poistaa tai täydentää rekisterissä olevan virheellisen tai puutteellisen tiedon. Rekisteröidyn asiakkaan tulee toimittaa edellä mainittu pyyntö rekisterinpitäjälle kirjallisena tai sähköpostitse.


– asiakkaalla on tarkistusoikeus

– asiakkaalla on oikaisuoikeus

– asiakkaalla on oikeus peruuttaa suostumus

– asiakkaalla on poisto-oikeus


Tuotearvostelut

Varmistamme kaikki tuotearvostelut. Hyväksymme tuotearvostelut ainoastaan kyseisen tuotteen ostaneilta asiakkailta. Verkkokaupassa tilauksen tehnyt asiakas voi jättää tuotearvostelun hänelle lähetetyn tuotearvostelu-linkin kautta. Myös muilla asiakkailla on mahdollisuus jättää tuotearvostelu. Jos asiakas on ostanut tuotteen esimerkiksi messuilta tai muusta tapahtumasta, tulee hänen toimittaa tuotearvostelun yhteydessä kuitti ostoksestaan esimerkiksi sähköpostilla.