Toimituskulut kotimaahan 4,90-6,90€. Mistä kaikki sai alkunsa?

Kaavastudio Ainoa perustettiin vuonna 2018. Yrityksen tarina sai alkunsa jo vuonna 2010 kun yrityksen perustaja opiskeli vaatetusompelijaksi. Opiskelujen myötä syttyi kipinä kaavoittamiseen ja erityisesti digitaaliseen kaavoitukseen. Ensimmäiset lasten vaatteiden digitaaliset PDF-ompelukaavat julkaistiin yrittäjän silloisessa blogissa, jossa ne saivat iloisesti yllättäneen suuren suosion.

Noista ajoista on tultu paljon eteenpäin. Ollaan opiskeltu ja opittu paljon uutta. Välillä on menty metsään, mutta aina on palattu oikealle polulle. Ompelukaavojemme sekä ompeluohjeidemme käytettävyys on parantunut alku ajoista huimasti! Iloksemme saamme paljon hyvää ja rakentavaa palautetta ihanilta asiakkailtamme. Ja teidän asiakkaiden vuoksi tätä hommaa tehdäänkin. Pakahdumme ilosta joka ikinen kerta kun kuullaan Kuinka joku on aloittanut ompelemaan meidän ompelukaavoilla ja on kokenut suuren onnistumisen tunteen. Se on asia mikä saa meidätkin syttymään, inspiroitumaan sekä suunnittelemaan uusia ompelukaavoja.

Tiesitkö että ensimmäinen julkaistu ompelukaavamme on edelleen saatavilla verkkokaupastamme ja sen menekki on edelleen mainio ♥