Toimituskulut kotimaahan 4,90-6,90€. Housuihin säädettävä vyötärökuminauha

Housuihin säädettävä vyötärökuminauha

Ompeletko housuja ja et tiedä käyttäjän vyötärönympärystä? Säädettävä kuminauha vyötäröllä on oiva ratkaisu saada käyttäjälle sopiva vyötärö vaikka vyötärönympärys ei olisikaan tiedossa. 

Tarvitset housuihin käytettävien tarvikkeiden lisäksi ainoastaan reikäkuminauhaa/napinläpikuminauhaa, tukikangasta ja kaksi nappia. 


1. Merkitse vyötärölle napinläpien paikat. Napinläven korkeus on kuminauhan levyinen. Vyötärölle tulee kaksi napinläpeä keskiedun molemmin puolin. Merkitse ensimmäinen napinläpi noin 3cm keskiedusta poispäin ja toinen napinläpi noin 7 cm keskiedusta poispäin. Huomioi että napinläpi ei mene ihan vyötärön yläreunan taitteelle asti ja että alareunaan jää tarpeeksi saumanvaraa. Kiinnitä tukikangas vyötärön nurjalle puolelle napinläpien kohdalle.


2. Ompele ja leikkaa napinlävet auki.


3. Ompele vyötärökaitale renkaaksi.


4. Pujota reikäkuminauha (vyötärökaitaleen mittainen tai himpun verran lyhyempi) vyötärölle siten, että napinläpien välillä kuminauha pujotetaan vyötärökaitaleen oikealle puolelle.


5. Ompele kuminauhan päädyt keskitakasaumaan.


6. Ompele kuminauha kiinni keskietuun.


7. Ompele napit paikoilleen kuminauhan alle, vyötärökaitaleen oikealle puolelle. 


8. Ompele vyötärökaitale housun vyötärölle, säädettävät kuminauhat jää vyötärön sisäpuolelle.


9. Säädä kuminauha sopivaksi siirtämällä napin paikkaa kuminauhassa. 

Jos ylimääräinen kuminauha pyrkii yli vyötärön, voit työntää kuminauhaa keskiedun puolella olevan napinläven sisään.


Reikä/napinläpikuminauho on pehmeää ja taipuisaa. Jos haluat tukevamman vyötärökaitaleen, laita vyötärölle napinläpikuminauhan lisäksi toinen hieman napakampi vyötärökuminauha joka on saman mittainen kuin vyötärökaitale.

 

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi